Altijd gratis verzending!

Wat zijn de voordelen van wijde boxershorts?

Wat zijn de voordelen van wijde boxershorts?

 Ondergoed voor mannen is er in allerlei soorten en maten. We hebben de keus uit wijde boxers, strakke boxers, slips, korte pijpen, lange pijpen, verschillende materialen en honderden prints en kleuren. Maar in the end zijn er eigenlijk maar twee type boxershort-mannen. Team wijde boxer en team strakke boxer. Het overgrote deel van de Nederlandse mannen draagt nog een strakke boxershort, maar de wijde boxershort is bezig met een opmars en krijgt steeds minder de underdogpositie.

Draag jij al je hele leven strakke boxers en wil jij de wereld van de wijde boxershorts ontdekken? Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet. 

 

Vormt zich naar je lichaam

Een boxershort met wijde pijpen vormt zich perfect naar je lichaam. De Underdog boxer past uitstekend onder je kleding en je voelt je boxershort niet zitten. De tailleband zorgt ervoor dat je boxershort niet naar boven of beneden kruipt, maar keurig op zijn plek blijft zitten. Zo kun je de hele dag zonder problemen bewegen en blijven je kroonjuwelen netjes op zijn plaats. Bekijk onze handige maattabel om er zeker van te zijn dat je de juiste maat in huis haalt.

 

Multifunctioneel

Is het je wel eens opgevallen dat een wijde boxershort eruitziet als een korte broek? Multifunctioneel! Wij mannen houden van praktische spullen. Je kunt er dus voor kiezen om op een luie zaterdag de hele dag in je Underdog boxershort door te brengen. Door de ultieme pasvorm zal niemand je raar aankijken.

 

Goed voor je gezondheid

In de wandelgangen hoor je wel eens dat strakke kleding niet goed is voor je gezondheid. Misschien geloofde je hier niet zo in, maar uit een Duits en Amerikaans onderzoek blijkt inderdaad dat te strak ondergoed niet bevorderlijk is voor je gezondheid. Dit kan namelijk zorgen voor maagzuur, een blaasontsteking, slechte doorbloeding en verminderde vruchtbaarheid. Maar er is hoop! Het dragen van wijde boxershorts is goed voor je gezondheid. Je lichaamstemperatuur en doorbloeding wordt dan namelijk beter gereguleerd.

 

Ruime keus in ontwerp en materiaal

Een boxershort is meer dan alleen noodzakelijk. Het is onderdeel van je outfit en laat je zelfverzekerd voelen. Net als je kleding is je ondergoed heel persoonlijk. Over smaak valt niet te twisten, dus je kunt kiezen voor een wijde boxer met een print of effen ontwerp. Maar net waar je zin in hebt.

Boxershorts worden gemaakt van diverse materialen. Katoen, polyester, modal, microvezel enzovoort. De Underdog boxershorts zijn gemaakt van 100% katoen. Onze katoenen boxers zijn vochtopnemend, ademend, hebben een zachte structuur en slijten niet snel. Daarbij zijn ze ook nog volledig recyclebaar. Een duurzame keuze dus.

 

Trendsetter

Door de opmars van de strakke boxershort in de jaren ’90 van de vorige eeuw is de wijde boxershort volledig op de achtergrond geraakt. Een wijde boxershort werd lange tijd gezien als duf een kreeg een braaf imago. Maar gelukkig hebben we de laatste jaren te maken met een omslag. Wijde boxers zijn weer terug van weggeweest en een ware hit geworden. Draag je een wijde boxershort? Dan ben je een echte trendsetter!

 

Ben jij ook team wijde boxershort (geworden)?

Overtuigd van de meerwaarde van een wijde boxershort? Kies dan voor  de Underdog boxershorts. Wij mannen hebben het drukker dan ooit en met het pakket of ons membership ben je er zeker van dat je nooit meer zonder boxershorts zit. Met het membership valt er voor nog geen €12,- maandelijks een gloednieuwe boxer op je deurmat. Je zult merken dat er een wereld voor je opengaat. Want met een frisse lade boxershorts kun je ’s ochtends direct uit de startblokken zodat jij het maximale uit je dag kunt halen.

Je Winkelmand