Gratis verzending & retour!

Hoe werkt de proefperiode?

Je bent hier:
< Alle Onderwerpen
Inhoudsopgave

Vanaf het moment dat je bij ons member wordt start jouw proefperiode. Binnen deze periode kun je jouw membership per direct stopzetten. Er wordt de volgende maand dan geen afschrijving gedaan. Stopt je proefperiode, dan hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Dit alles kan je zelf heel eenvoudig regelen vanuit je account, vanaf 4 dagen na aanmelding.

De duur van je proefperiode is afhankelijk van je aanmeld datum. Als je voor de 12e van de maand aanmeldt, eindigt je proefperiode op de 19e van dezelfde maand en schrijven wij de eerste keer af rond de 24e van die maand. Je tweede boxershort ontvang je dan tussen de 10e en 17e van de volgende maand.

Als je na de 13e van de maand aanmeldt, dan eindigt je proefperiode pas op de 19e van de volgende maand en schrijven we die maand pas rond de 24e bij je af. Je tweede boxershort wordt dan geleverd in de 1e week van de volgende maand, ongeveer 1,5 maand na je inschrijving.

Voor het einde van de proefperiode ontvangt je van ons een e-mail zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg er daarom voor dat je email adres klopt.