Hulp & Info

Membership

Schijf jij je in voor de 12e van de maand? Dan loopt jouw proefperiode af op de 18e van die maand.  Ben je na de 12e van de maand gestart? Dan loopt je proefperiode tot de 18e van de maand erop. 

Zeg je op tussen de 18e en 24e? Dan moet je rekening houden met één maand opzegtermijn.

Dit kun je zelf eenvoudig doen in je online account. Je kan hier bijvoorbeeld je adres, maat of volgende boxershort aanpassen. Ga naar via hier naar je account.

Na het aanmelden ontvang je binnen 5 werkdagen jouw eerste Underdog in je brievenbus. Vind je de boxershort lekker zitten? Mooi! Dan ontvang je afhankelijk van je startdatum aan het begin van de maand een leuk kado op je deurmat.

Gaat het niet snel genoeg? Bestel extra boxershorts uit onze collectie voor het membership tarief.

Je kan de dienst altijd pauzeren, stopzetten en activeren wanneer je wilt. In je proefperiode kan dit per email naar support@underdog.nl. Na de eerste betaalde levering kan het ook gemakkelijk in je account.

Zeg je tussen de 18e en 24e op? Dan moet je rekening houden met 1 maand opzegtermijn.

Ja! Je kan extra boxershorts bestellen op de site. Dit kost members slechts €11,99 per boxershort. Geen members betalen €15,99

Betalingen

Wij schrijven de kosten van je lidmaatschap eerst af voordat we leveren. De afschrijving vindt op de dag in de maand plaatst dat je lid werd.  We leveren een week erop je nieuwe boxershort.

Heb je voorlopig genoeg goede boxershorts of is Underdog Boxers toch niet helemaal voor jou? Geen probleem, je kunt UNDERDOG gemakkelijk pauzeren of opzeggen.

In je proefperiode kan je e-mailen naar support@underdog.nl. Heb je al een 2e levering gehad? Dan kan je gemakkelijk opzeggen via je account.

Zeker! Als je weer toe bent aan nieuwe boxershorts kan je hem in 1 klik op je account weer activeren. Dan ontvang je de volgende maand weer een nieuwe boxershort.

Verzending

Wij betalen de verzendkosten voor je. Omdat onze verpakking door de brievenbus past hoef je er ook niet voor thuis te blijven. Als je een product verwacht maar niet geleverd krijgt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

We doen ons best je eerste boxershort binnen 5 werkdagen op je deurmat te krijgen.  Vervolg boxershorts ontvang je in de eerste week van de nieuwe maand afhankelijk van wanneer je proefperiode stopt.

Boxershort niet ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder. Dit kan per email naar Support@underdog.nl.

Heb je een kapot product, een productiefout of een verkeerde levering? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice op support@underdog.nl, zij helpen je graag verder het vinden van een oplossing.

Duurzaamheid

Onze boxershorts zijn van 100% katoen en volledig recyclebaar. Daarnaast is onze verpakking van gemakkelijk recyclebaar materiaal dat zo in de plastic bak kan.

We zijn altijd op zoek zijn naar oplossingen om onze dienst zo duurzaam mogelijk te maken en streven naar een volledig circulaire economie. Momenteel zijn we druk bezig om het mogelijk te maken om oude boxershorts retour te kunnen sturen zodat ze vervolgens door ons kunnen worden gerecycled.