Producent in Turkije

Duurzaamheid
Verantwoordelijkheid.

Duurzame kleding bestaat niet. Onze circulaire dienst wel.

Iedereen heeft het tegenwoordig over duurzaamheid. Alles moet duurzaam en elk kledingmerk is duurzaam (zeggen ze). 100% Duurzame kleding bestaat helaas niet, verantwoorde kleding wel.

Daarom nemen wij ook de zorg nádat je je kleding gedragen hebt op ons en bieden een gratis circulaire dienst aan voor al je oude kleding. Wij betalen de retourkosten.  


Het is onze missie om de vervuilende kledingindustrie zo circulair mogelijk te maken door te beginnen bij hét essentieelste kledingstuk: de boxershort. Daarom zijn onze wijde boxershorts van 100% katoen en bijna helemaal recyclebaar. Op die manier streven we naar een betere wereld zonder textielafval. Wat wij van jouw vragen? Gooi je oude kleding niet bij het afval maar recycle het zorgvuldig, bijvoorbeeld via onze gratis recycle service!

Onze bijdrage

We doen onze best!

1. Gratis circulaire dienst

Met onze circulaire dienst streven wij naar een betere wereld met als doel zoveel mogelijk oud textiel recyclen. Stuur via hier een bericht naar ons en wij mailen je zo snel mogelijk een retourlabel terug.

2. Eerlijke productie

Onze producten worden op een eerlijke manier geproduceerd in Turkije. Wij zetten ons hiermee af tegen de goedkope arbeid, slechte kwaliteit en de beroerde werkomstandigheden van vele Aziatische landen.

3. Efficiënt transport

Onze boxershorts leggen zo min mogelijk kilometers af. Vanuit Turkije leveren wij direct aan huis via PostNL. Zo beperken we onze CO₂ uitstoot tot een minimum.

Job met postzakken Boxershorts

Waarom circulair?

Omdat het beter moet.

De kwaliteit van ingezameld textiel gaat hard achteruit

Per jaar wordt in Nederland 150 miljoen kilo kleding verbrand

Slechts 1/3 van het opgehaalde textiel wordt daadwerkelijk gerecycled of hergebruikt.

Word member en doe mee!